Thursday, 9 August 2012

Dia . ♥

Hye , assalammualaikum . :) Sihat ? Haa , puasa tak ? Bagus . Harap puasa kali ini penuh bermakna . ♥ Okey , post kali nih banya cerita yang nak di sampaikan . Harap sudilah membaca . :')

First , nak bagitau yang aku dah berubah . :D Hahaha , bangga aku dengarnya . Nak tahu sebab apa ? Mama aku cakap , aku dah banyak berubah . Siap tanya lagi aku dapat 'hidayah' dari Allah ke ? Hahaha , merepek je . Aku berubah dengan sendiri , alhamdulillah . :) Walaupun perangai tak seberapa tapi , boleh lah tu . ;) Ape aku tulis nih pun , aku tak tau . Korang fahamkan lah sendiri . :D


Second , sejak akhir-akhir nih aku semakin rapat dengan 'dia' tu . Sape dia ? Malas nak mention name . :D Boleh dikatakan tiap-tiap hari lah aku dengan dia , awal pagi sampai balik pun dengan dia . Dah macam pakwe dengan makwe dah . Auuwww .♥  Tapi kami hanya sekadar kawan , mungkin or kami 'cinta plantonik' . ♥ Hikhik . ;) But , serious aku cakap . Aku dah anggap macam pakwe aku sendiri . ♥ Opsss ! Sorry . ;( Tak de maksud pun sampai macam tu . Serious aku cakap , aku dah anggap dia macam pakwe aku buat kali keduanya aku ulang . :)

Third , dalam masa aku rapat dengan dia . Dia buat aku rasa happy je . ♥ Tak pernah pun buat sakit hati tapi kadang-kadang tu ade lah tapi tak lah seteruk Mr. E buat kat aku . Kami selalu sembang dalam fhone , cakap pasal itu ini . Tak puas dengar suare je , kami skype . Lagi lah , boleh jadi gila kalau skype dengan dia . :D Sepanjang tu , dia buat aku lupa sape Mr. E yang pernah aku kenal . :') Sekarang pun aku tak kenal sape Mr. E tu dah . Ahh , abaikan nya yang penting aku sayang kau . ♥

Lastly satu hari tu kami skype sampai berjiwang-jiwang sampai aku pun nangis . :'D Aku dah cakap separuh dari hati aku kat dia , tak tahu lah dia percaya ke tak . Lagi separuh isi hati aku tu , nanti lah aku luahkan . ♥ :) Yang penting , aku dengan dia takkan putus . Walauapapun jadi , tetap bersama ! Hampa berani curi dia , aku cincang hampa semua 34 kerat . :D

Kata terakhir ,
Awak , kita sayang awak sepenuh hati kita . Kita sayang awak sebanyak bintang yang berkelipan di langit sana . ♥
Sayang awak ! :*
Kbye , assalammualaikum . ♥


Sincerly ,
anna.suhana ♥

No comments:

Post a Comment

Note: only a member of this blog may post a comment.