Sunday, 12 August 2012

Gembira Dalam Sedih .

Assalammualaikum pembuka bicara . ♥ Korang korang korang , sihat tak ? Alhamdulillah , aku tak sihat . :( Demam sebab excited nak raya . Tak sangka , lagi 6 hari umat Islam di seluruh negara akan menyambut Hari Raya . Aku yang dah besar macam nih pun , masih excited nak dapat duit raya . Almaklumlah , saya masih kanak-kanak ribena . ♥ :D

Lupakan pasal raya , kembali ke tajuk yang asal . Okey , nak cerita tajuk yang first sekali iaitu gembira . ♥

Kenapa aku gembira ? Sebab semalam ialah anniversary aku . Nak tahu dengan sapa , dengan pakwe aku lah . Hahaha . Maaf , aku tak de pakwe buat masa nih . :) Aku cuma ada boyfriend (kawanlelaki) . ♥ Kenal kan sapa dia .

Setelah dihitung , ditolak , dicampur , dibahagikan , aku dengan dia dah sebulan . ♥ Tak sangka . :') Dalam masa sebulan , dah rapat macam pakwe dengan makwe tapi sayangnya kami hanya 'Cinta Plantonik' . ♥ Serious , aku sayang dia macam pakwe aku . Tak salahkan nak sayang dia macam tu ? Oyeahhh ! ♥ Korang yang kenal dia , jangan beraninya nak sentuh dia . Dia aku punya k ? ;) ♥

Hello Mr. Basheer , kita sayang awak ! :D

Kita pergi ke topik yang kedua , sedih . :(

Dalam masa gembira tu , ada sedihnya . Nak tahu sedih kenapa ? Kawan baik kita gaduh dengan kita . Hmm , dia macam tak sayang aku dah . Puas tanya sebab ape taknak cakap dengan aku , ape yang aku buat kat dia , sikit pun dia tak nak jawab . Ahh , sakitnya hati ! Tapi sebab aku pikir kau tu kawan baik aku , so aku bersabar dengan kau .

Kawan , ape salah aku dekat kau sampai kau tak nak cakap ape pun dengan aku ? Penat aku pikir tahu tak . Kalau aku ade buat salah dengan kau , please cakap , jangan simpan . Aku tak nak hati kawan baik aku terluka sebab aku . Hmm , jangan tinggalkan aku weiii . Kalau kau tak de nanti , sape nak teman aku ke sana sini ? Jangan tinggalkan aku ye ? :'*  ♥

I L O V E Y O U S O M U C H D A Y A H ! ♥

Sincerly ,
anna.suhana ♥

No comments:

Post a Comment

Note: only a member of this blog may post a comment.