Friday, 2 March 2012

Bila Hujan. :-/

Hey readers,assalammualaikum. :) Sihat semua? Harap sihat-sihat belaka,si penulis ni tak sihat sebab demam.Okey lupakan pasal itu,now nak cerita mengenai tajuk di atas.Nampak tak tajuk tu? Actually,sekarang tengah hujan.So,tetiba pulak ade cerita mengenainya.Cerita apa? Nak tau keh? Cerita pasal aku dengan dia,dah malas nak sebut name dia,kalau sebut pun buat sakit hati jeh pun.Dulu bila hujan dia selalu temankan aku,selalu bagi aku tersenyum,gelak ketawa semua.Tapi sekarang dah tak de tu semua,serious rindu saat tu.Tapi kalau aku rindu pun dia bukannya rindu tu semua.Hmm,lupakan je lah semua tu.Sakit hati bila diingatkan. :'(( *Bye readers. ♥

No comments:

Post a Comment

Note: only a member of this blog may post a comment.